26 veebruar 2010

Vihikusse kirjutasime kolm lauset- Eesti on mu sünnimaa, Pärnu on lähim linn ja Võiste on mu kodukoht. Lugemikust lugesime lk 60-61. Lugu koosnes kolmest blokist- igaüks valis endale ühe osa, mõned kahe peale. Matemaatikas õppisime, kuidas liita kaheksale, tv lk 61-63.
II klassiga kontrollisime eilst tööd, ehk milliseid kohanimesid leiti. Kui laps kirjutas sellise nime, mida teistel ei olnud, sai punkti. Kõige rohkem punkte sai Carmen. Õpikust lugesime lk 66- 67, tv lk 22. Matemaatikas tegime TK 23, tv 64-65, vihikusse kirjutasime vanast õpikust lk 19 ül 5.
Viimase tunni ajal olime hääletamise tulemusena õues, sest kes teab, milline ilm meid ees ootab. Täna oli kerge sula ja nii saime täiendust eilsele. Tüdrukutega valmis lumest koer-rebane ja ema ja laps. Kujud said peale värvikorra. Poisid ehitasid kindlust edasi ja valmistsid sõjaks- tegid lumepalle.
II KLASS HAKKAB ALATES 15. MÄRTSIST KÄIMA UJUMAS RABA UJULAS. PÄEVAD ON ESMASPÄEV JA KOLMAPÄEV. SÕIDAME KOHE PEALE SÖÖMIST, LÕPETAME POOLE KOLME PAIKU. KAASA UJUMIS- JA PESEMISASJAD. TUNNIPLAANIS TOIMUVAD VÄIKESED MUUDATUSED. Teatan hiljem, millised.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar