14 märts 2011

Täna luges II klass kolmandale ette oma jänese ja röövli-lugu. Kes III klassist tahtis, sai ka kaasa lugeda. Siis uuris II klass, milline on lk 80-81 vahe, ühel lehel oli hiir mõned sõnad ära söönud. Õnneks oli teisel lehel kõik olemas. Kodus jäi lugeda lk 81. Tegime veel TV 27-28 ja emakeelega seoses etteütluse.
Etteütlust kirjutas ka III klass, nemad tegid veel TV 42-43, lugesid õ lk 154-155. Ka kodus jäid need lugeda ja joonistada, milliseks väike nõid loomad moondas. Homme on raamatu "Väike nõid" jutustamine. Õ lk 78-79 uurisime, millal kirjutatakse s kõrvale k, p, t, millal g, b, d. Ka i ja j kirjutamist kordasime üle.
Matemaatikas tegi II klass TK 23, siis õppisime lahutamist, TV 78-79.
III klass õppis teemat 102, ikka veel teisendamist, siis tegid lapsed TK 30, Tv 97.
Käisime täna viimast korda suusatamas. Nüüd võib suusad koju viia.
Ekskursioonirahast võib ära maksta 20 eurot, ülejäänu on veel täpsustamisel.
Meie tublidel rahvastepallimängijatel läks üle ootuste hästi- saime maakonnas III koha 15 võistkonna hulgast. Minu jaoks oli see ikka super-rõõmus üllatus, sest võistkond ei olnud nii tugev, kui möödunud aastal. Kuid kõik võtsid ennast kokku ja oli toredaid üllatusi. Võitsime puhtalt 5 mängu , ühe kaotasime puhtalt ja teise 1:2. Lõpus olid lapsed juba väsinud, sealt ka pallikaotused ja väljaminekud. Aga ikkagi olid nad tublid!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar