12 september 2011

Lapsed kuulasid katkendit raamatust "Onu Teodor, kass ja koer" ning seejärel iseloomustasid selle ja õpikuteksti järgi ema, isa, onu Teodorit ja kassi. Tuletasime meelde reedel kuuldud pala kahest kassist, selle kohta tegid lapsed tabeli ja võrdlesid tegelasi. Küsisin, kumb pala rohkem meeldis ja vastati, et lugu kahest kassist. Paljundasin selle ning see jäi kodus jutustada.

Matemaatikas rääkisime liitmise omadustest- need on vahetatavus ja rühmitatavus. Õ lk 21-24, tv 12. Harjutasime TK 1, eriti korrutamist ja jagamist, need on meelest läinud.

Loodusõpetuses vaatasime koos, kuidas tööd Wordis vormistada ja seejärel tegutses igaüks oma töö juures. Kuna see ei olnud nii ametlik töö, võis kirjaviisi natuke valida ja pealkiri olla värviline. Aga ääred said korda ja reavahed ühtemoodi.

Kehalises kasvatuses kasutasime reedeseid harjutusi- sulgpalli löömist reketiga, kotisjooksu, pallide ämbrisse viskamist ja plastsuuskadel suusatamist. Siis mängisime mängu- kes paneb pulga kaugemale- võitsid poisid, nemad olid nutikamad ja panid lausa kõhuli pulka edasi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar