07 märts 2012










Esmaspäeval käisime Jõulumäel suusapäeval.

Tunde oli kaks- eesti keel ja loodusõpetus. Eesti keeles lugesime üle lk 158-160, siis kirjutasid lapsed välja ainult tegelaste kõne ehk kirjutasid näidendit nagu näitekirjanik. Tv-s tegime h 48. Loodusõpetuses õppisime lihaseid, õ lk 56-57, tv lk 30 h 1 ja 2.

Eile harjutasime eesti keeles koma kasutamist lauses, tegime suulisi harjutusi vanast õpikust ja tv h 52-54. Siis läksime meie Reikoga matemaatikaolümpiaadile, teised jäid joonistama näidendi tegelasi. Kuna meil läks kauem, ei jõudnudki viimaseks tunniks tagasi. Aga kohalolijad olid tublid, tegelesid kunstiga.

Täna tegelesime Naksitrallide looga edasi. Trükkisin ära tegelaste teksti, lapsed kirjutasid juurde lavastaja osa ehk selle, mida näitlejad tegema peavad. Tv h oli 49. Matemaatikas tutvustasime teistele ka neid ülesandeid, mida Reiko lahendas. Siis harjutasime TK 16 A poolt, lahendasime ül lk 74-75 ja tegime tv lk 48.

Loodusõpetuses rääkisime hingamisest, lapsed otsisid ise õpikust infot ja koostasid skeemi õ lk 58-59 järgi. Tv lk 32-33 jäi kodus lõpetada.

Kohtume reedel!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar