11 aprill 2012

Täna alustasime eesti keelt Oih mänguga. Mäng käis nii- kirjutasin küsimusi Karlssoni lugude kohta ja panin alusele taskutesse, millel olid arvud peal. Kordamööda valiti küsimusi. Kui vastus oli õige, sai laps need punktid endale, mis tasku peal olid, kui vastus vale, sai nulli. Kes valis Oih kaardi, sellel läksid kõik punktid nulli. Nii juhtuski Reikoga. Kõige rohkem sai punkte Caspar ja järgmisena Greta. Seejärel jutustasid lapsed Karlssonist. Kuna leidsime, et Karlsson ei ole alati hea tegelane, siis pidi ta saama teenitud karistuse. Meil toimus tema asjus kohtuistung. Reiko oli kohtunik, Caspar süüdistaja, Uku kaitsja, Oliver Karlsson, Greta preili Sokk ja Ethel Väikevend. Kokkuvõttes määras kohtunik Karlssonile vanglakaristuse ja rahatrahvi. Kodus jäi teha tv h 69.
Matemaatikas õppisime joonestama joonestuskolmnurga abil ristkülikut, õ lk 104-105. Siis harjutasime TK 18 A poolt. Tv lk oli 69.
Loodusõpetuses vaatasime üle loomade rekordite kohta tehtud skeemid, siis hakkasime otsima sarnasusi ahvide ja inimeste emotsioonide vahel. Lapsed pidid leidma ahvi pildi ja kirjutama juurde, millise emotsiooniga on tegemist. Järgmisel tunnil tegeleme teemaga edasi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar