07 mai 2012

Reedel käisime Jõulumäel koristamas. Lapsed riisusid ja korjasid oksi hoolega, muidugi lõpupoole vähenes ind märgatavalt, kuid tulemus oli hea-suur plats sai puhtaks. Meie töökus sai ka tasutud-kõik said tänuks jäätise.
Täna lugesime lugu saurustest, õ lk 196-197. Siis lugesin väikseid katkendeid raamatust "Saurusesuvi", kust katkend pärit oli. Edasi tegi igaüks tabeli, kuhu tuli märkida, mida tead sauruste kohta, mida tahaksid teada ja mida said teada pärast lk 197 lugemist. Kodus jäi lugeda lk 196 ja lõpetada tv h 83-84. Matemaatikas nuputasime nii suure mõnuga, et sellele kulus terve tund. Kodus jäi välja mõelda, kuidas saada arv 9 viie kahe ja tehetemärkide abil. Loodusõpetuses rääkisime veel maitsetaimedest, nuusutasime ja vaatasime, seejärel kirjutasid lapsed ühest taimest, selle teeme järgmisel korral lõpuni.
Homme läheme  kell üheksa läbi viisteist minutit linna, etendus hakkab kell 11 ja kestab tund ja viisteist minutit. Tagasi peaks saama poole ühese bussiga ja võib kohe koju minna. Kolmapäeval on esimene tund, siis lähme Jõulumäele krossijooksule.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar