22 november 2012

Täna uurisime erinevaid vanu ja uusi aabitsaid ja lugemikke. Iga laps sai ühe õpiku ja luges ette ühe lause. Meie aabitsast jäi valida, kas lugeda lk 100 või 101. Siis mängisime sellist mängu-mina ütlesin lause-vanaemal on kass. Lapsed hakkasid tähestiku järgi tähti ütlema ja iga tähega sõna, milline kass on. Näiteks: vanaemal on armas kass, vanaemal on beebikass, vanaemal on diivanikass jne. Kõige rohkem sõnu mõtles Annabel. Seejärel näitasin mina kolme pilti, lapsed kordasid sõnu, mina korjasin pildid ära ja lapsed kirjutasid sõnad vihikusse. Matemaatikas harjutasime kahega liitmist ja lahutamist, lahendasime tekstülesandeid, arvutasime õpikust suuliselt ja tegime tv lk 73. Kunstis õppisime, kuidas teha peokuulutust ehk täpsemalt kadripäeva kuulutust.
Täna käis koolimajas Alda Tõnisson, kes uuris, kas mõni I klassi laps ei tahaks nende juures pillimängu õppima hakata. Valida saaks akordioni, plokkflöödi või mõne muu pilli vahel. Õpetus oleks nende kodus, tasu ta ei jõudnud öelda. Aga mõelge ja kaaluge ja teatage mulle, kui on soovi.
Homme läheme meie õpetaja Terjega üheteistkümnese bussiga linna koolitusele. Lapsed teevad viimase tunni ajal puutööringi ja siis lähevad koju.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar