20 mai 2013

Lugesime viimasena õpitud luuletust- "Minu Eestimaa" ja seejärel uurisime, mis meie õpikus veel on. Jutustasime kordamööda vahetunni tegevustest ja lapsed kuulasid juttu "Pannkook". Seejärel jagasime ära osad järgnevast näidendist, aga kodus lugeda ei jäänud. Teises tunnis õppisime Wordis tegema peokuulutust- pealkirja tegemist, sisu kirjutamist, äärte ja pildi panemist. Matemaatikas õppisime, kuidas lahendada ülesannet siis, kui seal on arvu asemel täht, tv lk 100-103. Kehalises mängisime keksu.
Homme on raamatu jutustamine! (üks meeldinud koht)
Mis meid veel ees ootab?
  • neljapäeval (23) läheme reisile Setumaale. Lapsele maksab see 4.65 ehk söögiraha, täiskasvanule 6.25. Muu eest maksab kool. Väljasõit on kell 7.00 kooli juurest, hiljaks jääda ei tohi. Kaasa tuleks võtta mullita jooki ja võileivad. Lõuna ajal saame sooja toitu. Natuke taskuraha ja ilmale vastavad riided selga. Tagasi jõuame suhteliselt hilja, kuskil 9 paiku. 
  • teisipäeval ( 28) tuleb meile külla lasteaed. Mängime ja grillime koos, kaasa ühekordsed nõud-taldrik, tops, kahvel.
  • kolmapäeval (29) on külas ökokratt.
  • neljapäeval (30) on proov.
  • ja nüüd on lahtine veel kõige tähtsam sündmus- küllaminek Kirkele ja Kailile. Olen nii mitut kuupäeva mõelnud, aga ikka on midagi ees. Ära me seda ei jäta, kaalun järgmise nädala päevi veel. Milles asi? Läheme ühel õhtul sinna, mängime, teeme lõket, lubati kunsti teha, võib-olla saame mere äärde, magame kas telkides või toas. Tagasi tuleme järgmise päeva lõunaks. Ülo lubas aidata asjade ja laste vedamise osas. Kõige tõenäolisem päev on neljapäeva õhtul ja reede hommikul (30 ja 31)
  • 1. juunil kell 10.00 on viimane koolikell.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar