15 september 2015

II klass: Matemaatikas oli täna kordamise osa. Aga kuna töövihikus olid ülesanded koostatud keeruliselt, siis võttis tegemine aega. Lisatööd me ei jõudnudki teha. Eesti keeles lugesime liisusalmi, juba meile tuttavat Aadama ja Anna mängu, lapsed kirjutasid vihikusse tahvlilt ühe liisusalmi ning mõtlesid kaaslaste jaoks mõistatusi. Inglise keeles õppisime häälikumärki, mis tähistab o-d. Uued sõnad olid: cock doll, fox, clock, box, sock. Neid õppisime hääldama. Tv lk oli 5.
Kodus: lug lk 20, mat tv 23 lõpet.
III klass: Inglise keeles tuletasime meelde eelmises tunnis õpitud sõnu, siis harjutasime, kuidas öelda-Good bye! ja Bye! Harjutasime sõnade plain, rain, train, house, owl, mouse hääldamist. Ehk siis häälikuühendid ei, au ning sõna algustähti k, g, p, b, d, k ( plain, girl, dog, cloud, train, box). Matemaatikas tutvusime liitmise seadustega, neid oli kaks- vahetuvuse ja rühmitamise seadus. Harjutasime õpiku ülesannetega ja alustasime töövihiku lk 13ga.
Kodus: Lug lk 20, mat tv 13 lõpet. 
NB! Kui homme hommikul vihma ei saja, sõidame ratastega karjääri kolmanda ja neljanda tunni ajal. Kui sajab, on kunst ja kehaline toas. Plaanis on korjata kunsti jaoks ilusaid kive ja muidu loodust nautida.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar