11 detsember 2015

II klass: lapsed said lugeda päkapikulugu või luuletust, siis lugesime edasl lk 120-121. Kõige enne vaatasime pilte, siis teksti. Mängisime mänge "Elus ja eluta" ning "Päkapiku joonistamine". Viimasena moodustasid lapsed liitsõnu ja kirjutasid need vihikusse. Matemaatika asemel tegime inglise keele, õppisime kaks uut hääldusmärki ja sõnad: present, birthday, queen, king, zebra. Tv lk olid 21-23.
Kodus: lug lk 121.
III klass: Lapsed tegid iseseisvat tööd nr 6, kõiki ülesandeid ei saanud teha, aga enamikku küll. Selle tööga harjutasime iseseisvat lugemist, sellest arusaamist, vajaliku leidmist tekstist. Teises tunnis tegid lapsed tv lk 79, lugesime lk 104.105 ning siis said lapsed paljunduse, millel oli kolm luuletust segamini. Üks tuli vihikusse kirjutada. Matemaatikas tegid lapsed poolikut lk -59 ja edasi lk 60. Poole kunsti tunnist kulutasime inglise keelele- lapsed said paljunduse, kus oli vaja lugeda, tõlkida, värvida ja küsimustele vastata.
Kodus: eesti keeles kirjutada luuletus vihikusse (kaks salmi), lugeda.
NB! Esmaspäeval on poolteist tundi- eesti keel, matemaatika, kella 10.00 tuleb buss. Etendus algab kell 11.00, tagasi jõuame umbes ühe ringis, siis saavad lapsed jogurti ja saia. Pärast seda kas koju või pikapäevarühma, arvan, et õppida ei jää. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar