11 jaanuar 2016

Uus veerand algas nukrate toonidega- meie hulgas ei ole enam endist inglise keele õpetajat, Kairet. Raske haigus viis ta endaga kaasa. Aga midagi temast jääb meile alatiseks hinge.
II klass: alustasime eesti keele õpiku II osaga, kõigepealt vaatasime, millised osad on õpikus, siis lugesime lk 5, uurisime, kuidas kunstnik on illustreerinud. Seejärel tegid lapsed paljundust, kus oli vaja leida lünka sõnu ning ristsõna. Hakkasime kirjutama talveluuletust. Tv jäi kodus lõpetada. Matemaatikas küsisid lapsed üksteiselt liitmist ja lahutamist 20 piires, siis lahendasid ülesande vihikusse ja alustasid tv 4-5 tegemist.
Kodus: lug lk 5, tv 4, mat tv 4-5 lõpetada.
III klass: tunni algul tegime samu asju, mis II klass, siis lugesid lapsed lk 6-7, kirjutasid talveluuletust. Teises tunnis kordasime suure ja väikese algustähe kirjutamist, õ lk 10-11. Tv lk olid 4-5. Matemaatikas tegime ühe lk vanast tv-st, siis uurisime, milline on kunsti ja matemaatika seos. Tv lk olid 4-5. Inglise keeles kordasime õpitut, uus teema on aeg. Kirjutasime uued sõnad vihikusse, lugesime, tegime paljunduse ja tv h 1.
Kodus: eesti k lug lk 7, tv 4-5 lõpet, mat vana tv lk 66-67, ing keeles vihikust sõnad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar