03 veebruar 2016

Täna oli meid võrdselt- kolm mõlemas klassis.
II klass: tänane teema oli Mänguasjamuuseum, seda nii eesti keeles kui ka matemaatikas. Rääkisime üldse vanadest asjadest, näitasin enda pilte muuseumist, lugesime lk 62-63, siis kirjutasid lapsed vana pildi kohta, mida nad sealt välja lugeda saavad. Olid täitsa tublid, märkasid õigeid asju. Matemaatikas vaatasime muuseumi kodulehte, lapsed tegid tv lk 28-29, seejärel said muuseumimängu mängida. Kunstis valisime- kes tahtis hakata sõbrapäeva kaarte tegema või joonistada tulnukaid.
Kodus: homseks kaasa võtta kas üks lemmikmänguasi või vana asi, millest jutustada.(millal said, kust said, millest tehtud, kui tihti mängid, kus hoiad jne)
III klass: eesti keeles said lapsed paljunduse, kus oli vaja kirjutada kokkukirjutatud laused sõnadeks ja teha lauseskeem. Seejärel rääkisime Tartu Observatooriumist, tähtedest, galaktikatest ja muust. Matemaatikas harjutasime KT 5 A poolt, tegime tv 22-23. Inglise keeles kordasime sõnu, lugesime h 6-7, tv h oli 8.
Kodus: lõpet eesti k paljundus, mat tv 22-23
Õpetaja Kadri jäi ka haigeks, nii et ilmselt homset suusatamist ei ole. Reedel pidid mõned lapsed suusavõistlusele minema, neid viib ära Priidu ja Teedu ema.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar