15 detsember 2009

Harjutame I klassiga oma lemmikpalade lugemist. Igaühel on oma lemmik ja seda ta harjutab kodus veel. Kirjutasime vihikusse veel lauseid talve kohta ja tegime tv lisaülesandeid. Matemaatikas täitsime tv lk 100-103. Loodusõpetuses rääkisime keelest ja maitsmisest.
II klass loosis luuletuse numbri lk 124-125, mida kodus lugema peab. Seejärel kujundasime luuleridadest päkapikku ja täitsime tv lisaülesandeid. Matemaatikas tegime TK 12, tv 134-138.
Mõlemad klassid said kätte õpikute ja tv II osad. Neile palun paberid ümber panna ja tagasi kooli tuua.
Kleepisime päevikusse infot viimaste koolipäevade kohta. Igaks juhuks kirjutan selle ka siia. Neljapäeval esimese tunni ajal on külla oodatud I klassi emad-isad, lõpetame aabitsast lugemise. Reedel ja esmaspäeval on proov kella üheni, teisipäeval kella kaheteistkümneni ja õhtul kell neli on jõulupidu.


Ja nüüd tänase päeva pärl! Kes on jõudnud Delfist vaadata, see teab, millest ma räägin. Kui hiljuti lõid laineid Eviani tantsubeebid, siis nüüd võitis Hispaania talendisaate tantsuvanaema. Selles videos on tantsu kehv jälgida, see-eest on hästi näha kohtunike reaktsioon. Kes viitsib, võib parema kvaliteediga videosid ise YouTubest vaadata.

http://www.youtube.com/watch?v=DZUyjguBvSo

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar