07 detsember 2009

Tere jälle! Täna leppisime kokku mõned asjad- nimelt on meil reedel kella 13.00st kuni 17.00ni klassiõhtu. Siis on meil koolis jõulurahu, seetõttu on jooksmine ja karjumine keelatud ning on eriti sobiv olla üksteise vastu hea.
Igal kevadel on meil olnud kooliekskursioon. Sel aastal mõtlesime kahepäevase reisi peale. Nüüd küsimus-kas olete sellega nõus? Sõit maksaks orienteeruvalt kuussada krooni, sihtkohaks Lääne-Virumaa. Maksta saaks osade kaupa. Kui olete nõus, saatke sõna, meil on vaja arvu teada, kui bussi kinni paneme.
Nüüd aga õppimisest. I klassiga lugesime Anna ja varese kahekõnet, see jäi kodus veel hästi ilmekalt lugeda. Harjutasime etteütluse kirjutamist, homseks jäi see õppida. Ehk teisiti, kirjutage kodus veel läbi, tekst on eesti keele vihikus. Igaks juhuks kirjutan ka siia: Kooli ei tohi koli tuua. Triinu sööb kala.
Matemaatikas tegime tv 88-89. Inimeseõpetuses rääkisime, kuidas käituda erinevates kohtades.
II klassiga lugesime õ lk 112-113, tunnis tegid nad paaristööd-plakati kas nohuvanast või nohupikust. Kodus jäi lugeda see osa, kumba laps valis. Matemaatikas tegime tv 116-117. Inimeseõpetuses rääkisime erinevatest peretüüpidest, kodus jäi lõpetada vihikusse oma perepilt. Tuletan meelde: kolmapäeval on loodusõpetuse projekti esitamine!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar