07 aprill 2014

Meie reedel tehtud kanapere, kus mõned kuked ka sees.


II klass: Esimeses eesti keele tunnis tegid lapsed tiburaamatut, teises lugesime kodus õpitud luuletust, siis edasi järgmisel lehel olevat luuletust. Luuletus oli pääsukesest, kes hakkab meile tagasi lendama. Teises luuletuses oli juttu häältest, sellepärast kuulasime ka meie erinevaid loodushääli. Viimasena tegime töövihikut. Kodus: lk 105 olev esimene  luuletus lug, tv 39 lõpetada. Matemaatikas õppisime tehete järjekorda, tv 74-75. Enamik said tunnis valmis, aga mõnel jäi kodus lõpetada. 
III klass: Uurisin lastelt, kui palju nad teavad Naksitrallidest. Kõik olid näinud etendust, üks oli raamatut lugenud ja osad olid näinud multifilmi- nii et ettekujutus oli olemas. Siis lugesime lk 97-99, harjutasime etteütlust. Viimaseks tööks jäi teha tv lk 56. Kodus: lug lk 97 6 lõiku, lõpetada tv 56. Etteütlust harjutada kolmapäevaks. Matemaatikas tegelesime veel jagamisega, tv lk 55. Kodus: tv 55 lõpetada. Looduses rääkisime kaardi värvustest, õ lk 42-43. Siis tegid lapsed paljunduse kaardi teema kohta. 
Homme lähme 9.15 bussiga linna päästeteenistust külastama. Tagasi tuleme kaheteistkümneks, III klass jääb inglise keelde, II klass läheb ujuma. Kuna enamik õpetajaid läheb koolitusele, siis pikapäevarühma homme ei ole! Raha piletiteks ei ole vaja. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar