05 mai 2014

II klass: täna oli teise klassi jaoks rahulik päev, nad said palju aega oma tööd teha. Nimelt lõpetada oma muinasjutupilti ja kirjutada selle kohta muinasjuttu. Lugesime lk 132-135, näidendi osad jagasime ära. Kodus: lugeda oma osa, lõpetada tv 48. Matemaatikas kordasime kõike, mida teadsime temperatuuri mõõtmisest, võtsime appi loodusõpetuse tv. Tv lk olid 92-93, osadel jäid need kodus lõpetada. 
III klass: lapsed vastasid kodust luuletust, siis lugesid edasi kaks lk-122-123. Edasi pidid nad ristsõnale küsimusi mõtlema, mis ei olnudki nii kerge. Kodus: lug kas lk 122 või 123, tv 66-67. Matemaatikas harjutasime osa ja terviku leidmist, tv 67. Kodus: tv 67 lõpetada. Looduses rääkisime Toompeast ehk siis Eesti valitsemisest, õ lk 56-57. Näitasin lastele, kus saab netis vaadata virtuaalset Tallinnat ja tegime paljundust. Kodus: paljundus lõpetada. Inglise keeles kirjutasime vihikusse uued sõnad, lugesime ex 4, 5, 6. Töövihikust jõudsime ära teha ex 4, 5, 6. Kodus: vihikust sõnad õppida. 
Homme läheme metsa krossijooksule. Esimene tund on eesti keel ja pärast seda läheme. Selga soojad vihmapidavad riided, jooksujalanõud jalga. Kaasa võib võtta juua. Tagasi tuleme sööma ja siis on lapsed vabad. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar