14 mai 2014



Täna kuulasime koolitaja Raimo nõuandeid ohutuks liiklemiseks jalgrattaga, millistele nõuetele peab ratas vastama ja miks on vaja kiivrit kanda. Kolmandikud said ka rada läbi sõita.
II klass: lapsed lugesid kodust lugu paarilisele, siis kuulasid muinasjuttu "Pilleke paksus metsas" ning pidid selle loo kohta täitma töölehte. Tundus, et oli raske, sest pidime koos tegema. Edasi loosisime kaks gruppi, kes hakkavad näidendit koos mängima. Lugesime õpikust lk 142-143.  Kodus: muinasjutt jutustada. Matemaatikas algab kordamise osa, täna kordasime üleminekuga liitmist ja lahutamist, tv lk 102. Looduses alustasime veetaimede teemaga, homme jätkame. 
III klass: ka nemad lugesid paarilisele, kuulasid muinasjuttu, aga kolmandike töö oli leida ülearune sõna tekstis. Kodus: muinasjutt jutustada. Ühe tunni ajal harjutasime liiklustestide tegemist.
Ja nüüd natuke tõsisem teema. Meil on viimasel ajal olnud probleeme viisaka käitumisega- kes ropendab, kes lööb, kes narrib, kes jonnib jne. Ma hoiatasin lapsi, et kui kahe päeva jooksul (eile ja täna) ükskõik kes eksib viisaka käitumise vastu, siis me matkale ei lähe ja muid huvitavaid asju ka ei tee. Tundub, et isegi selline hoiatus ei mõju-ka täna kuulsin, et kehalise tunnis ei suutnud kõik lapsed vastu pidada. Homme otsustan, mis saab- kas matk toimub või mitte.
Ja veel-kolmanda klassi lapsed peavad rattaloa jaoks pildi tooma, rääkisin sellest juba ammu, aga kindlasti on meelest läinud. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar