29 september 2014

Täna oli meie loo tegelaseks lõvi Leo, kes jõi õudset õli. Rääkisime sellest, kuidas õnnetuste korral käituda ja natuke lõvidest ka. Uurisime, miks üks lill endale lõvilõua nime on saanud. Seejärel tegime kiirlugemist- näitasin lapsele 2 sekundit kolmetähelist sõna, laps pidi ütlema, mis sõna see oli. Päris hästi läks. Vihikusse tegime l tähte ja tv lk olid 24-25. Kehalises vedas õpetaja lapsed metsa, see meeldis nii väga, et otsustasime kolmapäeval veel minna, kui ei saja. Metsas teeme onni, see liidab lapsi ja nad saavad piisavalt ringi liikuda. Matemaatikas tegelesime arvudega 7, 8 ja 9.  Mängisime mõned matemaatikamängud, tegime tv lk 32 ja vihikusse numbreid. Teises eesti keeles lugesin lastele juttu "Seene varjus". Kodus: A lk 43, tv 24-25, seal värvida ka pilte.
Siis on veel küsimus- kuna paljud lapsed ei söö seeni, arvasime, et seenehoidised võiks koju tagasi viia. Aga esimese omad väitsid, et nemad koju tagasi küll ei vii. Kui te hoidiseid tõesti tagasi ei taha, eks me siis sööme tahtjatega ära.
Ja veel- mul on plaanis varsti teha klassikoosolek. Mis kell oleks see piir, kust alateks teile sobiks? Saatke lastega sõna, näiteks -enne viite ei sobi või midagi muud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar