19 november 2015

II klass: matemaatikas tegime  KT nr 6, siis tv 69, harjutasime veel kirjalikku liitmist ning tunni lõpus jäi mõnel lapsel aega mängida matemaatika doominod. Eesti keeles harjutasime etteütlust, lapsed lugesid kadripäeva kohta Meie Keelest ning alustasid skeemi tegemist.
Kodus: harjutada vihikust veel etteütlust, mõnel lapsel mat tv 69.
Ahjaa, II klass lapsed käisid koos I klassiga lasteaias etendust vaatamas. Kuna see mõte tuli mul alles täna, siis maksin ise nende teatriraha- 2 eurot. Tegelikult neid ei kutsutud, aga arvasin, et võiksid vaadata.
III klass: matemaatikas vaatasime üle, millised vead tulid TK 13 tegemisel, arutasime läbi ja siis tegid lapsed B poole hindele. Alustasime tv 47 tegemist. Eesti keeles tegid lapse iseseisvat tööst harjutuse 2, lugesid kodust luuletust ja lk 75. Alustasime tv lk 54ga. Homse inglise keele tegime ette, sest Õp Terje läks ära. Kordasime sõnu, lugesime ex 1 ja 2.
Kodus: mat tv teha nendel, kellel on eelmised lk tegemata, teised saavad puhata. Eesti keeles tv 54 ja raamat (P. Raua oma), Inglise keeles esmaspäevaks laused õppida. (Homme saavad kätte).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar