03 oktoober 2013

Meie tänane päev:
II klass: Matemaatikas õppisime, et vahel võib arvu asemel olla täht ja kuidas liitmise puhul seda leida. Tv lk 44-45, viimane jäi kodus lõpetada. Eesti keeles mängisime näidendit, väga tublidel lastel oli osa juba selge. Seejärel tegid lapsed loo kohta töölehte ja mõtlesid välja, milline võiks olla näidendi kava. Kodus jäi veel lugeda oma osa. Looduses õppisime puhmaid. Saime õpetaja Kadriga kokkuleppele ja ühendasime kehalise ja looduse ehk lapsed tõid metsast puhmaste oksi ja tunnis vaatlesime neid. Tegime tv lk 13. 
III klass: Sain kolmanda klassi tunnikontrollide raamatu ja paljundasin sealt tk nr 1. Selle tegid lapsed ära. Siis õppisime, kuidas peast arvutada kolmel viisil. Esialgu tundus keeruline, aga pikapeale hakkas minema. Tv lk oli 24, kodus jäi viimane ülesanne. Eesti keeles õppisime, kuidas pikale loole kava koostada. Kodus jäi lugeda lk 46 ja osadel on veel tegemata sajajalgse jutt. Teises tunnis tegime paaristööd arvuti taga- lapsed valisid endale ühe looma, otsisid teksti, kopeerisid, kleepisid, tegid pealkirja ning kleepisid pildi. Järgmisel korral vaatame, kas veel midagi lisada. Looduses oli teemaks roomajad, õ lk 26-27. Vaatasime tarkadest raamatutest maailma roomajate mitmesesisust ja tõdesime, et Eestis on hea elada.
Jagasin lastele toodud flaiereid laupäevasele näitusele Tahku Tares. Ega ma ei tea, kas need on ainult lastele või kõigile, aga kuna neid oli palju, andsin nii, et jätkuks kõigile. Soovitan minna vaatama, eriti kolmandikele, nemad ju õpivad roomajaid. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar