01 oktoober 2013

II klass: eesti keeles alustasime tv lk 20, täna oli m tähe kord. Siis uurisime, kuidas minast ma saab ja mitu a kirjutada tohib. Lugesime veel Eno Raua kohta ja siis vaatasime, kuidas riimuvaid sõnu luuletusest leida. Õpikus oli luuletus, kus tuli ise leida õige salm. Kodus jäi siiski veel üle korrata oma tegelase tekst, et me saaksime seda näidendina mängida. Matemaatikas vaatasime raamatust püramiidi pilt, rääkisime, kuidas neid ehitati. Tv-st saime teada, et püramiide võib olla mitmesuguseid. Tv lk 40-41, need jäid kodus lõpetada.
III klass: eesti keeles lugesid lapsed õpiku lk 41, see jäi kodus lugeda. Siis arutasime, kuidas muinasjutu ära tunneb, selle kohta andsin paljunduse. Tv lk oli 31, see jäi kodus teha. Matemaatikas tutvusime salakirja kirjutamise võimalustega. Kodus: tv 22 ja üks lause mõelda, mida saab salakirjas homme kirjutada. 
Ja nüüd kõige tähtsam-täna alustasime keraamikaringis käimisega. Järgmisel korral võtan fotoka ka kaasa. Muljed olid positiivsed, lastele meeldis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar