02 oktoober 2013

Selline palve- kontrollige laste juukseid veel paar päeva, siis on kindel, et putukad ei ole levinud.
Teine teade- 12.detsembril läheme jõuluetendusele, pilet maksab 8 €. Seda raha võib juba tooma hakata. Hetkel ei tea bussiraha veel, võib-olla makstakse kinni.
II klass: eesti keeles mängisime siililugu kolmes grupis, täna tuli juba päris hästi välja. Järgmine lugu on meil veel pikem näidend, ka selle osad jagasime ära: Annabel on sipelgas, Kirke rohutirts, Marleen jaaniuss, Kaili kärnkonn, Rauno põrnikas, Anni-Marii tigu, Raiko 1. kuusk ja Märt 2. ja 3. kuusk. Kodus jäi lugeda oma osa. Tv lk oli täna 21, see jäi kodus lõpetada. Matemaatikas kordasime kujundeid ja kehi ning hakkasime värvilehte tegema. Looduse teemaks olid põõsad, tv lk 12. Kunstis tegime puuraamatut.
III klass: eesti keeles lugesid lapsed vaikselt läbi muinasjutu lk 42-45, siis tegid selle kohta tv lk 32, mis jäi kodus lõpetada. Lapsed pidid veel mõtlema sajajalgse loole lõpu. Matemaatikas tutvusime morsetähestikuga, tv 23. Selle said lapsed valmis. Looduses rääkisime kahepaiksetest, õ lk 24-25. Kunstis joonistasid lapsed edasi selgroogseid.
Hetki siili keedupoti loost





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar