24 märts 2014

Täna algas selle õppeaasta viimane veerand. Lausa uskumatu, kuidas aeg lendab!
II klass: Kõigepealt said soovijad rääkida, mida vaheajal tegid. Siis lugesid lapsed läbi lk 92 oleva jutu, pidid joonistada jutu järgi Tripi ja otsima tekstist lauseid Tripi kohta. Tüdrukutel õnnestus otsimine paremini. Teises tunnis mängisime loo edasijutustamise mängu. Kõige enne määrasime jutustajate järjekorra, esimesele lugesin mina, tema jutustas teisele lapsele, jne. Pikast jutust jäi alles kaks lauset, kumbki ei vastanud tõele. Jõudsime järeldusele, miks õpetaja nii mitu korda ühte ja sama asja räägib- muidu ei jää meelde. Seejärel kordasime i ja j õigekirja ja harjutasime etteütlust. Kodus: Õ lk 92 lug, tv 32, harjutada vihiku järgi etteütlust. Matemaatikas küsisin konksuga küsimusi, siis harjutasid lapsed kahekohaliste arvude liitmist. See töö jäi kodus lõpetada. Kodus: kilejoonistus.
III klass: Vaheajal saime uued raamatud, mis on mõeldud III klassi lastele. Enne raamatute kätteandmist vaatasime animatsiooni, mis tutvustas raamatut. Arutasime koos ja arvasime, et nädala pärast peaks raamat läbi loetud olema. Pärast seda kirjutasid lapsed lõbusa lause ja asusid tv-d tegema. Kodus: õ lk 86-87 lug, tv 49-50 teha. Matemaatikas oli uus teema-Rooma numbrid. Uurisime, kuidas vanad roomlased mõtlesid ja arve kirja panid. Kodus: tv 46-47. Looduses lõpetasime ilmakaarte paljunduse ja jätkasime uue osaga- mis vahe on fotol, joonistusel ja plaanil. Inglise keeles: õppida vihikust  tegusõnu.
Mis sellel nädalal ees ootab? Homme ujuma, neljapäeval läheme Endlasse "Kolme põrsakest ja head hunti" vaatama. Läheme ja tuleme tagasi tellitud bussiga. Ujumist sel päeval ei ole. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar