03 märts 2014

Viimasel ajal tõrgub minu kooliarvuti bloggerisse minemast. Vaja ITi mehele näidata. Sellepärast kirjutan õhtul kodus. Kõigepealt selline info- Gondvana, kellega me Soome reisi plaanime, ajas kuupäevad sassi- nimelt ei saa 24. mail, vaid 24. aprillil Fazeri tehasesse. Sinna ei pidavat igal ajal saama. Seetõttu muudetakse meie reisi kuupäeva. Nii jääb küll raha korjamisks vähem aega, aga kahjuks ei sõltu see meist. 
II klass: Lapsed jutustasid "Sööbikust ja Pisikust", siis lugesime edas röövel Ruudist, lk 79. Tegime iga pildi juurde ka liigutuse. Siis harjutasid lapsed veel sõnade poolitamist ning tegime tv lk 27. Kodus: lk 79 lug ja tv 27 lõpetada. Matemaatikas rääkisime, kuidas saab kujundist pool ja kas arve saab ka pooleks teha. Tuleb välja, et saab. Tv lk 54-55. Kodus: tv 54-55 lõpetada. 
III klass: eesti keele ajal tegid lapsed veel PowerPointis slaidikava, matemaatikas oli meie teemaks vedelikumõõdud. Uurisime, kuidas saab liitrist väiksemaid mõõtühikuid. Tv lk 38. Kodus: tv 38 lõpetada.
Peale kahte tundi läksime Jõulumäele, lapsed nautisid lumel suusatamist. Pildid panen homme. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar