09 jaanuar 2014





Esimestel piltidel matemaatika, viimastel eesti keele tund.
II klass: matemaatikas rühmitasime värvilisi pulki, pärast loendasime need üle. Selleks, et teada saada, mitu pulka on kokku, kasutasime taskuarvutite abi. Arv oli päris suur-2114. Selline töö aitas lastel mõista, kuidas me suuri arve saame. Tv lk olid10-11, need jäid kodus lõpetada. Eesti keeles lavastasid lapsed eilset muinasjuttu, seejärel lugesin neile ette muinasjutu "Kaksteist kuud". TV lk oli 5. Loodus/inimeseõpetuses oli meil juttu raamatutest ja raamatukogust.
III klass: matemaatikas lugesin ette jõulukombeid ja ülesandeid, lapsed lahendasid need vihikusse, seejärel tegime tv lk 68. Eesti keeles lugesid nad lugu jänesest ja pakasest, kodus jäi jutustada või lavastada. Tv lk oli 7, tegime veel paljunduse suure ja väikese algustähe kohta. Inglise keeles: Unit 6 sõnad (1.-20.)
P.S. Homme kasutame plastiliini, kellel on kodus veel, võtke kaasa.
Mulle jäi silma, et Pärnu Uue Kunsti Muuseumis on kogude näitus, lapsed arvasid, et võiks minna küll vaatama. Kõne alla tuleks teisipäev, 14. jaanuar. Pilet on 1.50+bussisõit. Mõtleme veel, homme otsustame, kas lähme.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar