13 jaanuar 2014

II klass: lapsed said paljunduse, millel oli lumememme perekond. selle kohta tuli kirjutada jutt ja värvida. Tunni lõpus jõudsime jutustada muinasjuttu. Teises tunnis vaatasime, millised tegelased on, kes nende osa võiksid lugeda. seejärel näitasin, et on võimalus mängida käpiknukkudega ja lauateatri asjadega. Eks homme siis näis, kuidas välja tuleb. Lõpetuseks said lapsed uue paljunduse, kus oli juttu erinevatest lossidest. Kodus: Õppida oma osa lk 14-15. Matemaatikas kordasime, kuidas arve võrrelda, tegime edasi KT 5-te ja tv 13. Kodus: tv 13 lõpetada.
III klass: Lapsed jutustasid oma piltide järgi, siis lugesid edasi lk 18-21, koos vaatasime ajaühikuid ja nende lühendeid. Kodus: valida-kas lug lk 16-17 või 18. Tv 8. Matemaatikatunnis lõpetasime täna ära I osa, saime uued osad kätte. Kodus: tv 69 lõpetada. Loodusõpetuses oli teemaks internet, lugesime õpikus olevat teksti, vestlesime ja vaatasime arvutist laste.arvutikaitse.ee  leheküljel õpilase all olevat "Lõputut metsa". Kodus saab vaadata järgmist osa. Inglise keeles: Unit 6 sõnad õppida, homme on töö.
Otsustasime nii- kuna pooled lapsed ei taha näitust vaatama minna, aga pooled tahavad, siis lähme neljapäeval ühese bussiga ja tagasi saame poole viieks. Kokku läheks 3.60, lisaks võib olla taskuraha. 
Ootan teatriraha, 1.80.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar