30 jaanuar 2014

II klass: täna rääkisime Tartu mänguasjamuuseumist, vaatasime, mis internetis selle kohta on ning näitasin ajalehtedest lõigatud pilte vanadest asjadest. Tv-s oli meil huvitavad ülesanded selle muuseumi kohta. Lisaks tegid lapsed nuputamisülesandeid. Eesti keeles tegid lapsed tv 15, lugesid omakirjutatud jutte ning mõtlesid pildi järgi liitsõnu. Teises tunnis tegime edasi e-raamatut. Kodus: lug kas lk 40, 41 või 136. Looduse teemaks oli inimene, uurisime, millised nägid välja ürginimesed, milline on kolju ja miks peab aju kaitsma.Tv lk 9.
III klass:matemaatikas andsin veel aega eilseid nuputamisülesandeid vaadata, siis õppisime, kuidas leida ristküliku ja ruudu ümbermõõtu. Kodus: tv 15 lõpetada. Eesti keeles lugesid lapsed, kuidas isa tahtis pojast Tarzanit teha. Rääkisime veidi isade-emade ootustest ning laste käitumisest. Tegime tv 22-23. Kodus: lk 44 lug. Inglise keeles: esmaspäeval on vihiku sõnade töö.


Eile lõpetasid enamik lapsi lumememmede tegemise. Kuna lubasin need koju viia, jäi pilt tegemata. Aga Annabelil oli õnneks täna kaasas. Siin ongi tema lumememm.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar