20 jaanuar 2014

II klass: Alustasime etteütlusega, mida harjutasime neljapäeval. Siis lugesid lapsed järgmist lugu, lk 22-23 ning koostasid lumesõja pidamise reegleid. Mulle meeldis väga Kirke mõte, et ei tohi mängides kurjaks saada. Seejärel oli tv kord, lk 11. Teises tunnis jutustasid lapsed loetud raamatut, samal ajal teised lõpetasid töövihikut või kirjutasid juttu "Kui ma oleksin lumepall." Kodus: lk 22 lug ja tv 11 lõpetada. Matemaatikas rääkisime ringjoonest, ringist, ringi keskpunktist. Lapsed harjutasid sirkliga joone tõmbamist ja tegid tv 20-21. Kodus: tv 21 lõpetada. 
III klass: Lapsed lugesid naljakat lugu Vanapaganast, lk 30-32. Rääkisime lisaks Kuust, tema laikudest ning Vanapaganast, kes on päris mitmes jutus tegelaseks. Edasi tegid lapsed tv lk 13-14. Kodus: lk 30 lug ja tv 13-14 lõpetada. Matemaatikas tegelesime paralleelsete sirgetega, tv lk 8. Selle said kõik valmis. Looduses oli meie teemaks liikumine. Võrdlesime kahte õpikut, meie uus on palju keerukam kui vana. Tegime liikumise kohta mõned katsed, nendega jätkame järgmisel korral. Inglise keeles: õppida sõnad vihikust. 
NB! Koolimaja on jahe, soojalt riidesse. Kolmapäeval on lastel vähem tunde, sest lähen koolitusele. Tunnid on lõunani, edasi pikapäevarühm. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar