18 veebruar 2014

II klass: Rääkisime kahest asjast-vastlapäevast ja koomiksist. Esimesest natuke vähem, sest eelmisel nädalal oli sama teema loodusõpetuses. Pikemalt peatusime koomiksil. Kõige enne pidid lapsed otsustama, millise looma nimega on tegemist ja seejärel panema pealkirja neljale koomiksipildile. Need koomiksid olid mehest (Alist) ja koerast (Archibaldist). Tv lk oli 23. Kodus: lug lk 66, tv 23 lõpetada. Matemaatikas kordasime lahutamist, tegime TK 21 ning tv 48. Kodus: paljundus. 
III klass: jätkasime spordi teemal, seekord loomade spordiga. Lugesin lastele ette raamatu "Loomade olümpiaad". Seejärel lugesid nad lk 70-71, tuletasime meelde sulghäälikute kirjutamist, lk 66-67. Kodus: lugeda 3 lõiku lk 70-71, tv 36, 38. Matemaatikas oli kordamise osa, õpikust uurisime lk 30 ja tv ka 30. Kodus: tv 30 lõpetada. Inglise keeles: Unit 9 sõnad 16-28 õppida, neljapäevaks kõik sõnad
Kuna me lähme homme Margitta, Johanna ja Annabeliga Varia-viktoriinile, siis ülejäänud lapsed teevad iseseisvat tööd. Teevad nii palju kui jõuavad, ülejäänud jääb kodus lõpetada. Mul on homme raske blogisse kirjutada, mis nimelt. Neljapäeval lähevad jälle mõned lapsed rahvastepalli võistlustele. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar