10 veebruar 2014


 Eesti keele tunnis "Sööbikut ja Pisikut" lugemas
Kiiremad suusatajad. Vabandust, pilt tuli udune.
II klass: esimeses tunnis joonistasid ja kirjutasid lapsed Sööbikust ja Pisikust. Ütlesin, et kirjutage mullikeste sisse ja ei pea palju kirjutama. Suur oli minu üllatus, kui ette lugema hakati. Millised jutud! Üks näide-
Sööbik ja Pisik elasid Jussi hammastes. Nad olid imepisikesed. Nad söövad kõike magusaid asju, mida Juss sööb. Sööbikule ja Pisikule meeldib Jussi hammastes sellepärast, et Juss sööb muudkui magusat ja ei pese üldse hambaid. Ja kui laps ei pese hambaid, peab ju keegi hammastesse auke tegema. Ning nende vaenlased on hambahari ja hambaarst. (Kirke)
Ka pildid olid toredad.


Teises tunnis lugesime lugu tegelastena ja mängisime nimemängu- nimelt tuli kirjutada 6 poisi ja 6 tüdruku nime k, p ja t tähega. Kui nimed ei kordunud, sai ühe punkti, kui kordusid, siis pool punkti. Seekord kogus Annabel kõige rohkem punkte. Tunni lõpus  küsisid  lapsed sõbra käest igasugustele küsimustele vastuseid. Kodus: lugeda veekord tekst tegelaste kõnena. Matemaatikas oli täna kordamise osa, tv lk 40-41. Kodus: tv 40-41 lõpetada.
III klass:kahjuks nii põnevat ei teinud, kui II klass. Aga siiski. Kõigepealt jutustasid nad "Väikesest nõiast" katkendi, siis värvisid oma luuletuse all olevat mustrit. Kodus: luuletus Eestimaa lk 55 veel lugeda, tv 26-27. Matemaatikas võrdlesime arve, tv 24, mis jäi kodus lõpetada. Inglise keel: homme on sõnade töö!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar