26 veebruar 2014

Kirjutasin täna laste päevikutesse kiituse- nii meie kooli kui ka valla poolt. Kiituse said lapsed Metsakülas aktusel osalemise eest. Eriti tublid olid muidugi luuletuse lugejad. 
II klass: lapsed lugesid kodus õpitud luuletust, siis lugesime edasi lk 74-75, rääkisime Nublust, moodustasime liitsõnu, lahendasime veel ühe mõistatuse ja viimaseks tööks jäi tv tegemine. Kodus: õ lk 74 või 75 lug, tv 25. Matemaatikas õppisime 3ga korrutamist. Tv lk 50-51. Kodus: 3ga korrut pähe, tv 50-51 lõpetada. Looduses rääkisime postist, lugesin lastele ette Meie Keelest postiljoni loo, see oli naljakas lähenemine kirja teemale. Pärast tegid lapsed tv lk 19. Viimases tunnis õmblesime sokikoera.
III klass: Lapsed kujundasid ja kirjutasid omakirjutatud näidendile kava, siis lugesime edasi lk 74-75, seal oli vaja laused õigesse kohta panna. Tv lk oli 39. Kodus: lk 74-75 lug, tv 39 lõpetada. Matemaatikas jätkasime mõõtühikute teemaga, vaatasime õpikut, tv lk oli 35. Kodus: tv 35 lõpetada. Looduse teemaks oli vooluring, lapsed lugesid ette oma tehtud reegleid elektriohutuse kohta. Viimases tunnis õmblesid lapsed oma koera edasi, reedel lõpetame.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar