04 september 2013



II klass: eesti keeles lugesime lk 8-9, tuli välja, et endised koolikaaslased muutusid mänguasjadeks. Kodus jäi lugeda lk 8 ja lõpetada tv 5. Matemaatikas harjutasime liitmist ja lahutamist ning tegime tv 8, mis jäi kodus lõpetada. Looduses tutvusime Hannese kooliteega, ajasime juttu naabrite teemal. Kodus jäi teha tv lk 5.
III klass: Lapsed kontrollisid ära naabri tehtud paljundused, siis lugesid lk 12-13. Tutvusime lihtlause ja laiendatud lihtlause mõistetega. Harjutasime, kuidas lauset laiendada. Kodus jäi teha tv 7 ja sealt salm lugeda. Matemaatikas tuletasime meelde arvu järke, ühe ülesande tegime vihikusse ja tv lk oli 6, see jäi kodus teha. Looduses rääkisime Eestimaast, uurisime kaarti, saime teada rahvustest, kes siin elavad.
Kunstis harjutasime kõverjoonte tegemist, lõpuks kujundasid lapsed õpitud joontest mustri.
Teade! Meie kool võttis vastu õppekavasse kaks lisaainet- rahvatants esmaspäeviti(laps ei maksa) ja 1. oktoobrist teisipäeviti keraamikatund. See on kordamööda, kui üks klass voolib, teine joonistab. Jälle- laps ei maksa midagi. selle eest tasub kool. Keraamika kestab jõuludeni.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar