18 september 2013





Täna oli meil natuke teistsugune päev, sest teise tunni ajal käis külas Häädemeeste noorsoopolitseinik. Seetõttu matemaatikat ei olnud. Kolmanda tunni ajal läksime õue, et uuendada tutvust kooliümbrusega. Minu üllatuseks ei tundnud lapsed eriti puid. Tegeleme sellega kindlasti edaspidi veel. Piltidel on paarid, kes teevad omavahel koostööd.
II klass: eesti keeles lugesime Londistest edasi, lk 28-29, kodus jäi jutustada lk 29 kokkuvõtte järgi. Siis tegime sellise harjutuse, kus sõnad olid segamini ja need tuli õigesse järjekorda panna. Tv lk oli 13, see jäi kodus teha. 
III klass: eesti keeles tegime tv 18. mis jäi vahele ja uueks lk 22, mis jäi kodus lõpetada. Lapsed lugesid õ lk 30-31, vaatasime internetist, mida Lastekirjanduse Keskusest teada saab. Kodus lugeda ei jäänud.
Järgmisel nädalal on meil õunanädal. Esmaspäeval võib tuua kooli õunahoidiseid koos retseptiga ning erinevaid õunasorte (paar õuna igast sordidt), jällegi koos nimesildiga. Reedeks on meil plaanitud õunaküpsetised. Nii et hakake retsepte otsima!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar