26 september 2013

Täna maitsesime küpsetisi, küll olid head! Suur tänu küpsetajatele!


Mis me veel tegime:
II klass: Matemaatikas tutvusime mõistetega kehad ja kujundid. Tv lk olid 36-37, enamik said tunnis valmis. Eesti keeles lugesid lapsed ette oma mõistatused, uues luuletuses oli juttu naerisest, õ lk 40. Siis rääkisime täishäälikuühendist, tegime tv lk 16 ja mängisime õpikus olnud mängu. Kodus: lug lk 40, osadel lõpetada tv lk 16. Looduses võrdlesime kuuske ja mändi, rääkisime teistest okaspuudest ja täitsime tv lk 10-11.
III klass: Matemaatikas harjutasime liitmist-lahutamist, uueks teemaks oli Eestimaa teed. Nali naljaks, aga õpiku kaardil oli Eesti kohanimeks Noku. Nalja kui palju. Tv lk oli 20, see jäi kodus lõpetada. Eesti keeles lõpetasid lapsed luuletuse kaunistamist ja hakkasid lugema emakalast. Selle loo kohta pidid nad küsimustele vastama. Ühendasime eesti keele ja loodusõpetuse ja hakkasime tegema selgroogsetest joonistusi. Hiljem tuleb nendest kokku rühmatööna skeem. Loodusõpetuse teemaks oli kalad, õ lk 22-23. Vihikusse tegime kalade kohta skeemi. Kodus jäi lõpetada mõistatus, kuhu on peidetud 10 kala nimi.
Homme lähevad metsa jooksma Marleen, Rauno, Kirke, Margitta, Johanna, Henri ja Rihard. Kaks esimest tundi on nad koolis ja siis tuleb Kadri neile järele. Tagasi saavad söögiks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar