19 september 2013

Õnneks käis koolimaja meie IT-mees ja soovitas kirjutada Chromes. Nüüd saan ka koolis blogi kirjutada. AJutasime omavahel ja selgus, et reedel ei ole hea päev küpsetiste degusteerimiseks, sest osa lapsi lähevad jõulumäele jooksma ja I klass Tolkuse rappa. Seetõttu vahetasime ära, küpsetiste päevaks on neljapäev.
II klass: Eesti keeles vaatasime üle vihikud, kas on vigade parandus tehtud ja harjutused ka. Siis uurisid lapsed õ lk 30-31, jagasime ära pildid ja paari peale jutustati Londiste lugu tervikuna. Edasi tegime tv lk 14. Kodus jäi kirjutada vihikusse 3 mõistatust ja need homme ette lugeda. Matemaatikas mõõtsid lapsed koolitarbeid ja proovisid ühe joonega kujundeid joonistada. Seejärel tegime tv 28-29. Kodus jäid need lk lõpetada. Looduses tegime kokkuvõtte eilsetest vaatlustest, uueks teemaks oli mets, tv lk 8-9.
III klass: Eesti keeles tegin lastele väikese näituse lasteraamatutest. Igaüks pidi välja valima kolm raamatut, nende kohta tegime tulpdiagrammi. Algul ruudulisele paberile ja siis Exelis. Lapsed said hästi hakkama. Kodus jäi teha tv lk  23.  Matemaatikas tegime koos teise klassiga samu asju, edasi uurisime, kas ülesannet saab lahendada, kui osa andmeid on puudu. Tv lk oli 16. Kodus jäi välja mõelda üks tekstülesanne ja kirjutada selle kohta kolm küsimust(vihikusse). Looduses oli juttu mineviku pärandist, õ lk 16-17. Ma olen ajalehest välja lõiganud Pärnu kohta materjali, täna kulus see ära.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar